Debate në seancë, Berisha akuzon Ballën se ka porositur vrasjen e Ravik Gurrës

Publikuar më: 24/11/2022, ora 11:09

Debate në seancë, Berisha akuzon Ballën se ka porositur vrasjen e Ravik Gurrës

Publikuar më: 24/11/2022, ora 11:09

Është përfshirë nga debati seanca e sotme në kuvend ku pritet të votohet buxheti dhe projekt ligji për portin e Durrësit. Kreu i PD-së Sali Berisha ka bllokuar foltoren. Berisha akuzoi kreun grupit socialist Taulant Balla se ka porositur vrasjen e Ravik Gurrës.

Debate në seancë, Berisha akuzon Ballën se ka porositur vrasjen e Ravik Gurrës

Publikuar më: 24/11/2022, ora 11:09

Është përfshirë nga debati seanca e sotme në kuvend ku pritet të votohet buxheti dhe projekt ligji për portin e Durrësit. Kreu i PD-së Sali Berisha ka bllokuar foltoren. Berisha akuzoi kreun grupit socialist Taulant Balla se ka porositur vrasjen e Ravik Gurrës.