Debate për borxhin e ujësjellësit ndaj OSHE, Teliti: Po favorizoni në prag të zgjedhjeve

Publikuar më: 21/9/2022, ora 22:02

Debate për borxhin e ujësjellësit ndaj OSHE, Teliti: Po favorizoni në prag të zgjedhjeve

Publikuar më: 21/9/2022, ora 22:02

Është shoqëruar me debate mes zv. Ministrit të Energjisë Engjëll Bejtja dhe ekspertit të Ekonomisë në PD Dorian Teliti, diskutimi në lidhje me rritjen e çmimit të energjisë elektrike mbi fashën e 800 kilovat orëve. Për ekspertin e ekonomisë Teliti, kjo duhet të ishte lëvizja e fundit e qeverisë dhe jo e para, bazuar edhe në deklaratën e një viti më parë të kryeministrit Rama kur shpalli krizën energjetike.

Debate për borxhin e ujësjellësit ndaj OSHE, Teliti: Po favorizoni në prag të zgjedhjeve

Publikuar më: 21/9/2022, ora 22:02

Është shoqëruar me debate mes zv. Ministrit të Energjisë Engjëll Bejtja dhe ekspertit të Ekonomisë në PD Dorian Teliti, diskutimi në lidhje me rritjen e çmimit të energjisë elektrike mbi fashën e 800 kilovat orëve. Për ekspertin e ekonomisë Teliti, kjo duhet të ishte lëvizja e fundit e qeverisë dhe jo e para, bazuar edhe në deklaratën e një viti më parë të kryeministrit Rama kur shpalli krizën energjetike.