Debate për fondet ruse në PD, Majko: Dilni dhe jepni llogari! Alibeaj: Makinacion që do përgënjeshtrohet

Publikuar më: 15/9/2022, ora 12:23

Debate për fondet ruse në PD, Majko: Dilni dhe jepni llogari! Alibeaj: Makinacion që do përgënjeshtrohet

Publikuar më: 15/9/2022, ora 12:23

Ndërkohë që Kuvendi i Shqipërisë po diskuton marrëveshjen me KE për mbështetjen financiare, e cila është kritikuar nga opozita për shkak të emërimit të ish-ministri Ilir Beqja në krye të Agjencisë së Planifikimit Strategjik, deputeti socialist Pandeli Majko ka kërkuar nga opozita që të japë llogari për fondet ruse të PD-së në 2017-ën. Kjo është shoqëruar me debate me kreun e grupit PD Enkelejd Alibeaja i cili i tha se ky lajm së shpejti do të përgënjeshtrohet.

Debate për fondet ruse në PD, Majko: Dilni dhe jepni llogari! Alibeaj: Makinacion që do përgënjeshtrohet

Publikuar më: 15/9/2022, ora 12:23

Ndërkohë që Kuvendi i Shqipërisë po diskuton marrëveshjen me KE për mbështetjen financiare, e cila është kritikuar nga opozita për shkak të emërimit të ish-ministri Ilir Beqja në krye të Agjencisë së Planifikimit Strategjik, deputeti socialist Pandeli Majko ka kërkuar nga opozita që të japë llogari për fondet ruse të PD-së në 2017-ën. Kjo është shoqëruar me debate me kreun e grupit PD Enkelejd Alibeaja i cili i tha se ky lajm së shpejti do të përgënjeshtrohet.