Debate të ashpra në A2 Business për krizën energjetike dhe planin e qeverisë

Diskutimi i planit të qeverisë për krizën energjetike në A2 Business është shoqëruar me debate të ashpra mes ish-ministrit të Financave, Arben Malajt dhe ekspertit për ekonominë Bardh Sejdarasi.