Debate të ashpra në A2 Business Week mes ekonomistit Dritan Shano dhe zv.ministrit Besart Kadia

Përditësuar më: 25/2/2021, ora 16:32

Debate të ashpra në A2 Business Week mes ekonomistit Dritan Shano dhe zv.ministrit Besart Kadia

Përditësuar më: 25/2/2021, ora 16:32

Është shoqëruar me debate të ashpra dhe ngritje zëri biseda në studion e emisionit A2 Business Week mes ish-zv.ministrit të Financave Dritan Shano dhe zv.ministrit të Ekonomisë dhe Financave Besart Kadia në lidhje me situatën e bizneseve në vend në kohën e pandemisë. Në këndvështrimin e tij Shano ngre alarmin për mbështetje të bizneseve në vend që paratë e buxhetit të shkojnë për tendera. Nga ana e tij zv.ministri Kadia thekson se qeveria e ka mbështetur me garanci sovrane biznesin.

Debate të ashpra në A2 Business Week mes ekonomistit Dritan Shano dhe zv.ministrit Besart Kadia

Përditësuar më: 25/2/2021, ora 16:32

Është shoqëruar me debate të ashpra dhe ngritje zëri biseda në studion e emisionit A2 Business Week mes ish-zv.ministrit të Financave Dritan Shano dhe zv.ministrit të Ekonomisë dhe Financave Besart Kadia në lidhje me situatën e bizneseve në vend në kohën e pandemisë. Në këndvështrimin e tij Shano ngre alarmin për mbështetje të bizneseve në vend që paratë e buxhetit të shkojnë për tendera. Nga ana e tij zv.ministri Kadia thekson se qeveria e ka mbështetur me garanci sovrane biznesin.