Debate të ashpra në parlament për pagesën në hyrje të Parkut të Divjakës

Publikuar më: 5/12/2022, ora 23:15

Debate të ashpra në parlament për pagesën në hyrje të Parkut të Divjakës

Publikuar më: 5/12/2022, ora 23:15

Parlamenti është përfshirë nga debate të ashpra në lidhje me vendimin për vendosjen e një tarife të caktuar për hyrjen në parkun Kombëtar të Divjakës. E thirrur në interpelancë nga deputetët demokratë, ministrja e Mjedisit dhe Turizmit ka sqaruara vendimin, ndërsa nuk ka munguar ndërhyrja e deputetit socialist të zonës, Erion Braçe.

Debate të ashpra në parlament për pagesën në hyrje të Parkut të Divjakës

Publikuar më: 5/12/2022, ora 23:15

Parlamenti është përfshirë nga debate të ashpra në lidhje me vendimin për vendosjen e një tarife të caktuar për hyrjen në parkun Kombëtar të Divjakës. E thirrur në interpelancë nga deputetët demokratë, ministrja e Mjedisit dhe Turizmit ka sqaruara vendimin, ndërsa nuk ka munguar ndërhyrja e deputetit socialist të zonës, Erion Braçe.