Debatet brenda fashës politike, çmimet dhe ndërtimet pa leje

Publikuar më: 8/9/2022, ora 21:28

Debatet brenda fashës politike, çmimet dhe ndërtimet pa leje

Publikuar më: 8/9/2022, ora 21:28

Analisti Ilir Kalemaj ishte i ftuar në studion e “Ditarit”, në A2 CNN, për të komentuar aktualitetin politik në vend.