Debatet presidenciale, rregulla të reja për të shmangur skenat kaotike

Komisioni që mbikëqyr debatet presidenciale në SHBA tha se do të ndryshojë formatin për të garantuar që dy përballjet e tjera televizive mes Donald Trump dhe Joe Biden të zhvillohen në mënyrë më të rregullt.