Debati i fundit për buxhetin, demokratët do të paraqesin 23 amendamente në Kuvend

Publikuar më: 23/11/2022, ora 16:50

Debati i fundit për buxhetin, demokratët do të paraqesin 23 amendamente në Kuvend

Publikuar më: 23/11/2022, ora 16:50

23 amendamente do të paraqesin deputetët e Partisë Demokratike në seancën plenare ku pritet të miratohet nen për nen dhe në tërësi buxheti i vitit 2023. Kryetari Sali Berisha tregoi në mbledhjen me deputetët se për të njëjtën temë është thirrur në interpelancë nga PD edhe kryeministri Edi Rama.

Debati i fundit për buxhetin, demokratët do të paraqesin 23 amendamente në Kuvend

Publikuar më: 23/11/2022, ora 16:50

23 amendamente do të paraqesin deputetët e Partisë Demokratike në seancën plenare ku pritet të miratohet nen për nen dhe në tërësi buxheti i vitit 2023. Kryetari Sali Berisha tregoi në mbledhjen me deputetët se për të njëjtën temë është thirrur në interpelancë nga PD edhe kryeministri Edi Rama.