Debati me Veliajn, Klosi: Leja mjedisore për bizneset e vogla të hiqet fare

Blendi Klosi, ministër i Turizmit dhe Mjedisit, i ftuar në emisionin “Dita Jonë” në A2 theksoi se institucioni që ai drejton ka kërkuar që lejet mjedisore për bizneset e vogla të hiqen fare.