Debati në PD, Shano: Mazhoranca e heshtur, më e fuqishme se Basha dhe Berisha

Publikuar më: 18/11/2021, ora 21:35

Debati në PD, Shano: Mazhoranca e heshtur, më e fuqishme se Basha dhe Berisha

Publikuar më: 18/11/2021, ora 21:35

Dritan Shano, themelues dhe anëtar i Këshillit Kombëtar të PD-së, komenton situatën brenda Partisë Demokratike dhe skenarët e mundshëm në pritje të Kuvendeve të shpallura nga dy palët.