Debati në PD, Topalli: Lëvizje tektonike, Basha është i ikur

Jozefina Topalli në një intervistë për të ardhmen e Partisë Demokratike, marrëdhënien me Sali Berishën dhe ambiciet e saj për një rikthim të mundshëm në PD.