Debati në selinë blu, e nesërmja në PD, pa Bashën dhe Berishën?!

Mazhoranca pretendon se ky do të jetë mandati i suksesit, ndërsa opozita e trazuar mes legjitimitetit statutor apo “IDEve” të reja të prezantuara për forcimin e saj. Aristir Lumezi komenton në A2 CNN mbylljen e javës politike.