Debati për menaxhimin e krizës, Denaj: Recesioni nuk arriti nivelin më negativ, Spaho: Shqipëria ndër vendet që shpenzoi më pak për Covid

Kriza nga pandemia dhe menaxhimi i saj nga ana e qeverisë ishte një nga temat e diskutuar në emisionin e përjavshëm A2 Business. Qeveria ka rishikuar me optimizëm rënien ekonomike për vitin 2020 nga -6.1% në -4.4%, por kjo gjë nuk është zyrtarizuar ende nga INSTAT.

Ministrja e Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj tha për gazetaren Aurora Sulçe se edhe përse nuk janë publikuar ende të dhënat vjetore të INSTAT, shifrat e 3 mujorit të fundit tregojnë për një recesion 3.47%.