Debati për stadiumin e Lezhës, Ndreu: Do të zhvendoset, gjeta një bashki me borxhe

Publikuar më: 8/5/2023, ora 21:12

Debati për stadiumin e Lezhës, Ndreu: Do të zhvendoset, gjeta një bashki me borxhe

Publikuar më: 8/5/2023, ora 21:12

Gara për Bashkinë e Lezhës ishte në fokus të emisionit të radhës Debat në A2 CNN, dedikuar zgjedhjeve lokale të 14 majit. Kryebashkiaku aktual Pjerin Ndreu bëri një rezyme të arritjeve gjatë mandatit të parë dhe u ndalua te projekti i stadiumit të ri të qytetit, i cili mesa duket ka zënë vendin e parë në debatin publik me rivalët politikë.

Debati për stadiumin e Lezhës, Ndreu: Do të zhvendoset, gjeta një bashki me borxhe

Publikuar më: 8/5/2023, ora 21:12

Gara për Bashkinë e Lezhës ishte në fokus të emisionit të radhës Debat në A2 CNN, dedikuar zgjedhjeve lokale të 14 majit. Kryebashkiaku aktual Pjerin Ndreu bëri një rezyme të arritjeve gjatë mandatit të parë dhe u ndalua te projekti i stadiumit të ri të qytetit, i cili mesa duket ka zënë vendin e parë në debatin publik me rivalët politikë.