Dëbimi i iranianëve, orët e fundit të ambasadës në Tiranë

Publikuar më: 9/9/2022, ora 10:23

Dëbimi i iranianëve, orët e fundit të ambasadës në Tiranë

Publikuar më: 9/9/2022, ora 10:23

Trupa diplomatike e Iranit në Tiranë iu bind ultimatumit të qeverisë shqiptare për t’u larguar nga vendi, pas ndërprerjes së marrëdhënieve diplomatike. Mesdita e së enjtes e gjeti të boshatisur selinë në rrugën "Mustafa Matohiti", që më pas u kontrollua nga RENEA dhe njësia anti-eksploziv.

Dëbimi i iranianëve, orët e fundit të ambasadës në Tiranë

Publikuar më: 9/9/2022, ora 10:23

Trupa diplomatike e Iranit në Tiranë iu bind ultimatumit të qeverisë shqiptare për t’u larguar nga vendi, pas ndërprerjes së marrëdhënieve diplomatike. Mesdita e së enjtes e gjeti të boshatisur selinë në rrugën "Mustafa Matohiti", që më pas u kontrollua nga RENEA dhe njësia anti-eksploziv.