Debutimi i biznesit shqiptar në Bursë, ekspertët: Shpërthim për tregun financiar!

Publikuar më: 2/6/2023, ora 20:12

Debutimi i biznesit shqiptar në Bursë, ekspertët: Shpërthim për tregun financiar!

Publikuar më: 2/6/2023, ora 20:12

Çelja e bursës shqiptare të titujve ‘ALSE’ ishte temë e diskutimit në emisionin “A2 Business” të moderatores Aurora Sulçe, ku të ftuar ishin Drejtoresha ekzekutive e NOA-s, Herjola Spahiu, anëtari i Këshillit Mbikëqyrës të Bursës, Elvin Meka dhe eksperti për tregjet financiare Artan Gjergji.

Debutimi i biznesit shqiptar në Bursë, ekspertët: Shpërthim për tregun financiar!

Publikuar më: 2/6/2023, ora 20:12

Çelja e bursës shqiptare të titujve ‘ALSE’ ishte temë e diskutimit në emisionin “A2 Business” të moderatores Aurora Sulçe, ku të ftuar ishin Drejtoresha ekzekutive e NOA-s, Herjola Spahiu, anëtari i Këshillit Mbikëqyrës të Bursës, Elvin Meka dhe eksperti për tregjet financiare Artan Gjergji.