Defender Europe 2023 dhe roli i Shqipërisë në stabilitetin e Ballkanit Perëndimor

Publikuar më: 26/5/2023, ora 21:20

Defender Europe 2023 dhe roli i Shqipërisë në stabilitetin e Ballkanit Perëndimor

Publikuar më: 26/5/2023, ora 21:20

Gjeneral Brigade, Bilbil Bitri, në “Intervistë me Merita Haklajn” dha detaje për Defender Europe 2023.