Defiçiti thellohet, më shumë importe dhe eksporte, çmimet e larta rrisin tregtinë

Publikuar më: 19/9/2022, ora 17:04

Defiçiti thellohet, më shumë importe dhe eksporte, çmimet e larta rrisin tregtinë

Publikuar më: 19/9/2022, ora 17:04

Tregtia e jashtme u rrit edhe si pasojë e çmimeve me te larta. Krahasuar me një vit më parë në gusht importet u rritën me 31 për qind, ndërsa eksportet me 48 për qind. I njëjti trend vihet re përgjatë 8 muajve.

Defiçiti thellohet, më shumë importe dhe eksporte, çmimet e larta rrisin tregtinë

Publikuar më: 19/9/2022, ora 17:04

Tregtia e jashtme u rrit edhe si pasojë e çmimeve me te larta. Krahasuar me një vit më parë në gusht importet u rritën me 31 për qind, ndërsa eksportet me 48 për qind. I njëjti trend vihet re përgjatë 8 muajve.