Degët pa studentë, fizika dhe matematika me aplikimet më të ulëta

Publikuar më: 22/9/2022, ora 14:06

Degët pa studentë, fizika dhe matematika me aplikimet më të ulëta

Publikuar më: 22/9/2022, ora 14:06

Pedagogia Nora Malaj ishte e ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku foli për këtë problem shqetësues.

Degët pa studentë, fizika dhe matematika me aplikimet më të ulëta

Publikuar më: 22/9/2022, ora 14:06

Pedagogia Nora Malaj ishte e ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku foli për këtë problem shqetësues.