Dëgjesa e ambasadorëve, PD thekson qeverinë kujdestare, PS refuzon

Afati i vendosur nga Këshilli Politik për një produkt konsensual të reformës zgjedhore, po skadon. E ndërsa numërimi mbrapsht ka nisur, ndërkombëtarët e SHBA, BE dhe OSBE dëgjuan pretendimet për here të dytë, por kësaj here duke pasur në tavolinë edhe opozitën jashtë Parlamentit.