Deklarata e CDU/CSU, diplomati Nesho: U evidentua kriza e thellë në Shqipëri

Përditësuar më: 24/5/2019, ora 12:38

Deklarata e CDU/CSU, diplomati Nesho: U evidentua kriza e thellë në Shqipëri

Përditësuar më: 24/5/2019, ora 12:38

Me anë të një deklarate këtë të martë, dy deputetë gjermanë të CDU/CSU, shprehën shqetësimin për krizën politike në Shqipëri dhe për zgjedhjet lokale që do të zhvillohen pa opozitën. Ndërkohë, diplomati Agim Nesho, ish-ambasador i Shqipërisë në OKB, i cili ishte “I Ftuari” i Endri Xhafos këtë të enjte u shpreh se “Rama tregoi se është i vetëdijshëm për atë që ata thonë. Në një farë mënyre, evidentohet plotësisht ajo krizë e thellë që ka Shqipëria”.

Deklarata e CDU/CSU, diplomati Nesho: U evidentua kriza e thellë në Shqipëri

Përditësuar më: 24/5/2019, ora 12:38

Me anë të një deklarate këtë të martë, dy deputetë gjermanë të CDU/CSU, shprehën shqetësimin për krizën politike në Shqipëri dhe për zgjedhjet lokale që do të zhvillohen pa opozitën. Ndërkohë, diplomati Agim Nesho, ish-ambasador i Shqipërisë në OKB, i cili ishte “I Ftuari” i Endri Xhafos këtë të enjte u shpreh se “Rama tregoi se është i vetëdijshëm për atë që ata thonë. Në një farë mënyre, evidentohet plotësisht ajo krizë e thellë që ka Shqipëria”.