Deklarata e Escobar për dhunën në PD, Nesturi: Ndihma e fundit që partnerët mund të japin

Publikuar më: 12/1/2022, ora 20:29

Deklarata e Escobar për dhunën në PD, Nesturi: Ndihma e fundit që partnerët mund të japin

Publikuar më: 12/1/2022, ora 20:29

Shpallja non grata e Sali Berishës dhe dhuna e përdorur në protestën e 8 janarit në selinë e PD janë dy elementë që i japin të drejtë Shteteve të Bashkuara të Amerikës në lidhje me pozicionimin e saj ndaj ish-kryeministrit. Kështu u shpreh në studion e Debatit me Alba Alishanin, analisti Plator Nesturi, pas reagimin më të fundit të zv/Ndihmës Sekretarit të Shtetit për Evropën Jugore dhe Qendrore, Gabriel Escobar për dhunën në PD.

Deklarata e Escobar për dhunën në PD, Nesturi: Ndihma e fundit që partnerët mund të japin

Publikuar më: 12/1/2022, ora 20:29

Shpallja non grata e Sali Berishës dhe dhuna e përdorur në protestën e 8 janarit në selinë e PD janë dy elementë që i japin të drejtë Shteteve të Bashkuara të Amerikës në lidhje me pozicionimin e saj ndaj ish-kryeministrit. Kështu u shpreh në studion e Debatit me Alba Alishanin, analisti Plator Nesturi, pas reagimin më të fundit të zv/Ndihmës Sekretarit të Shtetit për Evropën Jugore dhe Qendrore, Gabriel Escobar për dhunën në PD.