Deklaratat pas derbit, Partizani i gëzohet pikës, zhgënjim te Tirana – A2

Deklaratat pas derbit, Partizani i gëzohet pikës, zhgënjim te Tirana

Pengu për një fitore që u iku nga duart dhe gëzimi për ruajtjen e ecurisë pozitive drejt titullit kampion.