Deklarimet “online” të biznesit, eksperti: Kasat do të përdoren si printera fiskalë

Kasat fiskale nuk do të hiqen nga përdorimi, por do të shërbejnë vetëm si printera fiskalë. Sipas ekspertit kontabël, Sotiraq Dhamo, sistemi i ri i fiskalizimit përkthehet në kosto shtesë për biznesin dhe nuk e lufton informalitetin.