Dekriminalizimi, Gjebra: Do të ashpërsojmë masat – A2

Dekriminalizimi, Gjebra: Do të ashpërsojmë masat

Elona Gjebrea, deputete e Partisë Socialiste, deklaroi se rastet e kryebashkiakëve në Shkodër dhe Vorë janë “raste të veçuara”, pasi, sipas saj, “nuk bëhet fjalë për një shumicë personash që kanë probleme me drejtësinë”.