Del në shitje diamanti më i madh rozë

Publikuar më: 3/11/2022, ora 11:53

Del në shitje diamanti më i madh rozë

Publikuar më: 3/11/2022, ora 11:53

Diamanti më i madh në botë, në formën e dardhës dhe në ngjyrë rozë të theksuar, pritet të dalë në një ankand të Christie’s, javën e ardhshme, dhe mund të shitet për shumën rekord nga 25 deri në 35 milionë dollarë.

Del në shitje diamanti më i madh rozë

Publikuar më: 3/11/2022, ora 11:53

Diamanti më i madh në botë, në formën e dardhës dhe në ngjyrë rozë të theksuar, pritet të dalë në një ankand të Christie’s, javën e ardhshme, dhe mund të shitet për shumën rekord nga 25 deri në 35 milionë dollarë.