Del në shitje guri hënor, u gjet në shkretëtirën e Saharasë

Një nga meteorët më të mëdhenj hënor do të dalë në shitje në një ankand privat, që do të organizohet nga shtëpia e ankandeve Christie’s dhe paraprakisht ekspertët kanë vlerësuar atë për shumën e 2 milionë paundve apo 2.5 milionë dollarëve.