Del Piero feston 47-vjetorin, “Dita jonë” uron futbollistin e talentuar italian

Publikuar më: 9/11/2021, ora 07:56

Del Piero feston 47-vjetorin, “Dita jonë” uron futbollistin e talentuar italian

Publikuar më: 9/11/2021, ora 07:56

“Dita jonë” e ka nisur urimin mëngjesin e sotëm për futbollistin e njohur italian Alessandro Del Piero, i cili feston 47-vjetorin e lindjes. Përmes shprehjes së tij: “Sporti është një palestër e pashtershme dhe e mrekullueshme vlerash. Kush nuk e mendon kështu nuk është atlet”, moderatorët e emisionit kujtuan karrierën e futbollistit të talentuar italian.

Del Piero feston 47-vjetorin, “Dita jonë” uron futbollistin e talentuar italian

Publikuar më: 9/11/2021, ora 07:56

“Dita jonë” e ka nisur urimin mëngjesin e sotëm për futbollistin e njohur italian Alessandro Del Piero, i cili feston 47-vjetorin e lindjes. Përmes shprehjes së tij: “Sporti është një palestër e pashtershme dhe e mrekullueshme vlerash. Kush nuk e mendon kështu nuk është atlet”, moderatorët e emisionit kujtuan karrierën e futbollistit të talentuar italian.