Delegacioni i Kosovës vizitë në Preshevë, Bislimi për diskriminimin e shqiptarëve: Fytyra e vërtetë e Serbisë

Publikuar më: 6/9/2022, ora 10:55

Delegacioni i Kosovës vizitë në Preshevë, Bislimi për diskriminimin e shqiptarëve: Fytyra e vërtetë e Serbisë

Publikuar më: 6/9/2022, ora 10:55

Një delegacion i Kosovës gjithashtu zhvilloi një vizitë në qytetet e banuara nga shqiptarët në Serbi. Zëvendëskryeministri Besnik Bislimi, bashkë me ministren e Arsimit, Arbërie Nagavci, dhuruan libra në gjuhën shqipe në Bujanoc dhe Preshevë, ndërsa akuzuan shtetin serb se po tenton të shpopullojë këtë zonë shqiptare.

Delegacioni i Kosovës vizitë në Preshevë, Bislimi për diskriminimin e shqiptarëve: Fytyra e vërtetë e Serbisë

Publikuar më: 6/9/2022, ora 10:55

Një delegacion i Kosovës gjithashtu zhvilloi një vizitë në qytetet e banuara nga shqiptarët në Serbi. Zëvendëskryeministri Besnik Bislimi, bashkë me ministren e Arsimit, Arbërie Nagavci, dhuruan libra në gjuhën shqipe në Bujanoc dhe Preshevë, ndërsa akuzuan shtetin serb se po tenton të shpopullojë këtë zonë shqiptare.