Delegacioni i parlamentit shqiptar në Kongres, Ballkani dhe sulmet kibernetike nga Irani

Publikuar më: 17/9/2022, ora 18:08

Delegacioni i parlamentit shqiptar në Kongres, Ballkani dhe sulmet kibernetike nga Irani

Publikuar më: 17/9/2022, ora 18:08

Mbas takimeve të shumta me senatorë në grupin e deputetëve bashkë me ish-kryeministrin e Kosovës Abdulla Hoti, delegacioni i Parlamentit shqiptar zhvilloi takime në Kongres. Në takimin me bashkëkryetarin e grupit për Shqipërinë Cong Robert Aderholt, delegacioni falenderoi për mbështetjen e vazhdueshme që ai i ka dhënë çështjes shqiptare, veçanërisht anëtarësimit të Shqipërisë në NATO.

Delegacioni i parlamentit shqiptar në Kongres, Ballkani dhe sulmet kibernetike nga Irani

Publikuar më: 17/9/2022, ora 18:08

Mbas takimeve të shumta me senatorë në grupin e deputetëve bashkë me ish-kryeministrin e Kosovës Abdulla Hoti, delegacioni i Parlamentit shqiptar zhvilloi takime në Kongres. Në takimin me bashkëkryetarin e grupit për Shqipërinë Cong Robert Aderholt, delegacioni falenderoi për mbështetjen e vazhdueshme që ai i ka dhënë çështjes shqiptare, veçanërisht anëtarësimit të Shqipërisë në NATO.