Delegacioni ndërkombëtar i gazetarëve: Liria e medias në Shqipëri është përkeqësuar – A2

Delegacioni ndërkombëtar i gazetarëve: Liria e medias në Shqipëri është përkeqësuar

Liria e shtypit dhe medias në Shqipëri është përkeqësuar. Konstatimi vjen nga delegacioni ndërkombëtar i gazetarëve pas takimit me kolegë shqiptarë, me përfaqësues të shoqërisë civile dhe ambasadat e huaja në Tiranë.