Dëme të parikuperueshme, zjarri në Kaninë shkrumboi mbi 2 mijë rrënjë ullinj

Publikuar më: 23/9/2022, ora 14:25

Dëme të parikuperueshme, zjarri në Kaninë shkrumboi mbi 2 mijë rrënjë ullinj

Publikuar më: 23/9/2022, ora 14:25

Vetëm 24 orë më parë disa kodra me ullinj dhe bimësi të shkurtër të Kaninës në Vlorë ishin të gjelbëruara.