Dëmet e tërmetit në Durrës, ende asnjë vendim për 11 godina shkollash

Mes shumë problematikave në procesin e rindërtimit në qytetin e Durrësit, është edhe ajo e shkollave të sistemit parauniversitar.

Nga totali i shkollave të dëmtuara, në 11 prej tyre edhe nuk ka nisur asnjë përpjekje as për riparimin, shembjen apo rikthimin e tyre në gjendje funsionale. Dhe bëhet fjalë për shkolla që kanë kapacitete të konsiderueshme të nxënësve.