Dëmet e tërmetit, në Shijak pritet rindërtimi i banesave – A2

Dëmet e tërmetit, në Shijak pritet rindërtimi i banesave

Tërmeti i 21 shtatorit ka bërë që banesa e familjes Keçi në Shijak të dalë jashtë përdorimit. Por, 7 anëtarët e saj jetojnë ende në këtë shtëpi, mes rrezikut dhe shpresës se e keqja do t’i kursejë. E zonja e shtëpisë, Besnikja kërkon ndihmë, ndërsa tregon vështirësitë për të mbijetuar.