Dëmet nga tërmeti, 40 familje në protestë, kërkojnë zgjidhje

40 familje të një pallati në Durrësit, kanë zgjedhur të protestojnë mëngjesin e sotëm, në mungesë të një zgjidhje nga pushteti vendor dhe ai qendror, lidhur me dëmtimet e shkaktuara nga tërmeti i vitit të shkuar.