Dëmet nga tërmeti, 707 milionë lekë për monumentet e kulturës

Tërmeti i 26 nëntorit solli edhe dëmtimin e monumenteve, siteve dhe institucioneve të kulturës. Ministrja Elva Margariti raportoi në Komisionin e Edukimit jo vetëm për këto dëmtime, por edhe koston për rindërtimin e tyre.