Dëmet nga tërmeti në Tiranë, lihen në burg ish-kryetarët e komunave Farkë dhe Kashar – A2

Dëmet nga tërmeti në Tiranë, lihen në burg ish-kryetarët e komunave Farkë dhe Kashar

Gjykata e Tiranës vendosi masën arrest me burg për 7 nga të ndaluarit mes tyre dhe ish-kryekomunari i Farkës Fatbardh Plaku dhe Besnik Fuçia i Kasharit. Luan Beta, ish-shefi i Urbanistikës në Bashkinë e Vorës, u la nën masën e sigurisë “Arrest shtëpie”.