Dëmi 1 mld euro, Rama: Konferenca e donatorëve nuk mjafton, të gatshëm për masa financiare – A2

Dëmi 1 mld euro, Rama: Konferenca e donatorëve nuk mjafton, të gatshëm për masa financiare

Kryeministri Edi Rama deklaron se kostoja financiare e dëmeve nga tërmeti mund të arrijë deri në 1 miliardë euro. Këtë shifër, Rama e bëri publike gjatë takimit me ministrin e Jashtëm Di Maio dhe Kryeministrin italian Giusepe Conti.