Demistifikimi i historisë, problemet që shqetësojnë studiuesit e historisë që rishkruhet sot

Publikuar më: 1/12/2021, ora 18:55

Demistifikimi i historisë, problemet që shqetësojnë studiuesit e historisë që rishkruhet sot

Publikuar më: 1/12/2021, ora 18:55

Vijon jehona e 109-vjetorit të pavarësisë. Qendra kombëtare e librit dhe leximit ka bërë bashkë njohës të historisë për të diskutuar mbi demistifikimin e ngjarjeve dhe personaliteteve historike.

Demistifikimi i historisë, problemet që shqetësojnë studiuesit e historisë që rishkruhet sot

Publikuar më: 1/12/2021, ora 18:55

Vijon jehona e 109-vjetorit të pavarësisë. Qendra kombëtare e librit dhe leximit ka bërë bashkë njohës të historisë për të diskutuar mbi demistifikimin e ngjarjeve dhe personaliteteve historike.