Demokracia më e madhe në botë. Çfarë e solli trazirën për herë të parë pas 200 vitesh?

Eksperti i Sigurisë, Adrian Shtuni solli nga Uashingtoni detajet e protestave të dhunshme në Kongresin amerikan dhe bëri një parashikim për atë që pritet në ditët në vijim.