Demokratët në pritje për të votuar kryesinë e re

Demokratët kanë zgjedhur Këshillin Kombëtar, por për shkak të serisë së protestave që kanë gjetur mbështetjen e opozitës, ende nuk janë votuar kryesia dhe Sektretariati i Partisë.

  • LAJMI I FUNDIT | Aksident në Elbasan, 4 persona kanë humbur jetën
  • LAJMI I FUNDIT | Aksidenti me 4 viktima ka ndodhur në aksin Elbasan-Papër
  • LAJMI I FUNDIT | Aksidenti në Elbasan, tre makina të përfshira