Demokratët në ShBA: FaceApp kërcënon sigurinë! FBI të kryejë hetime

Lideri i pakicës demokrate në Senatin Amerikan, Chuck Schummer i kërkoi FBI-së dhe Komisionit Federal të Tregtisë të nisin një hetim kombëtar për sigurinë dhe privatësinë lidhur me aplikacionin e krijuar në Rusi FaceApp, i kthyer në nje trend gjatë ditëve të fundit.