Demokratët prezantojnë planin rritje pagash për bluzat e bardha

Partia Demokratike prezantoi programin e saj “Shqipëria fiton Shëndetësine”. Rritje pagash për mjekët, studime falas për studentet e mjekësisë, analiza falas si dhe forcim i rolit të institutit publik, ishin disa nga angazhimet e Lulzim Bashës për 25 prillin. Gazetarja e A2 CNN sjell më shumë detaje