“Demokratët të shokuar”, Agim Baçi: Berisha riktheu akuzat e Ramës ndaj Bashës

Publikuar më: 25/11/2021, ora 21:14

“Demokratët të shokuar”, Agim Baçi: Berisha riktheu akuzat e Ramës ndaj Bashës

Publikuar më: 25/11/2021, ora 21:14

Ish kandidati për deputet i PD, Agim Baçi u shpreh se demokratët kanë mbetur të hutuar nga situata e krijuar në Partinë Demokratike dhe kanë kuptuar që brenda saj ka pasur shumë hipokrizi.

“Demokratët të shokuar”, Agim Baçi: Berisha riktheu akuzat e Ramës ndaj Bashës

Publikuar më: 25/11/2021, ora 21:14

Ish kandidati për deputet i PD, Agim Baçi u shpreh se demokratët kanë mbetur të hutuar nga situata e krijuar në Partinë Demokratike dhe kanë kuptuar që brenda saj ka pasur shumë hipokrizi.