Demokratët votojnë për primaret, ‘beteja’ e parë para 14 majit

Publikuar më: 4/12/2022, ora 10:19

Demokratët votojnë për primaret, ‘beteja’ e parë para 14 majit

Publikuar më: 4/12/2022, ora 10:19

Simpatizantët dhe anëtarët e Partisë Demokratike në mbarë vendin do të dalin sot të votojnë pranë zyrave të kësaj partie në degët e tyre për të zgjedhur kandidatin që do t’i përfaqësojë në zgjedhjet lokale të 14 majit.

Demokratët votojnë për primaret, ‘beteja’ e parë para 14 majit

Publikuar më: 4/12/2022, ora 10:19

Simpatizantët dhe anëtarët e Partisë Demokratike në mbarë vendin do të dalin sot të votojnë pranë zyrave të kësaj partie në degët e tyre për të zgjedhur kandidatin që do t’i përfaqësojë në zgjedhjet lokale të 14 majit.