Denaj: Më shumë biznese dhe të punësuar në vitin 2020

E thirrur në interpelancë parlamentare mbi gjendjen e ekonomisë dhe reagimin e qeverisë, Ministrja e Financave Anila Denaj ka dhënë shifrat pasojat e pandemisë tek bizneset dhe tregu i punës. Sipas saj, viti 2020 u mbyll me rritje, si të numrit të bizneseve ashtu edhe të të punësuarve.