Dendias në Prishtinë: Greqia nuk e njeh pavarësinë e Kosovës, përkrah dialogun

Greqia bën një hap tjetër drejt njohjes së pavarësisë së Kosovës. Ministri i Jashtëm, Nikos Dendias, vizitoi Prishtinën për të njoftuar rritjen e nivelit të përfaqësisë nga ekonomike në politike. Ai tha gjithashtu se Greqia mbështet dialogun me Serbinë dhe një zgjidhje që kënaq palët.