Dendias vizitë në Prishtinë, Kurti: Raportet Kosovë-Greqi po bëhen më të ngushta

Publikuar më: 9/6/2022, ora 15:13

Dendias vizitë në Prishtinë, Kurti: Raportet Kosovë-Greqi po bëhen më të ngushta

Publikuar më: 9/6/2022, ora 15:13

Raportet mes Kosovës dhe Greqisë po behën gjithnjë e më të ngushta, konfirmoi kryeministri Albin Kurti, pas takimit me ministrin e Jashtëm të Athinës, Nikos Dendias. Ky i fundit, pas vizitës në Prishtine, tha se po punohet për zgjerimin e bashkëpunimit mes vendeve në fushën ekonomike. Ndërsa presidentja Vjosa Osmani, tha se shpreson në njohjen e Greqisë.

Dendias vizitë në Prishtinë, Kurti: Raportet Kosovë-Greqi po bëhen më të ngushta

Publikuar më: 9/6/2022, ora 15:13

Raportet mes Kosovës dhe Greqisë po behën gjithnjë e më të ngushta, konfirmoi kryeministri Albin Kurti, pas takimit me ministrin e Jashtëm të Athinës, Nikos Dendias. Ky i fundit, pas vizitës në Prishtine, tha se po punohet për zgjerimin e bashkëpunimit mes vendeve në fushën ekonomike. Ndërsa presidentja Vjosa Osmani, tha se shpreson në njohjen e Greqisë.