Dënimi i Skënderbeut, qytetarët korçarë: Vendim sa fatal, aq edhe skandaloz

Vendimi i Gjykatës Sportive në Lozanë, e cila la në fuqi dënimin e UEFA-s me 10 vite përjashtim nga kupat e Evropës dhe 1 milion euro gjobë për ekipin e futbollit të Skënderbeut, ka tronditur sërish qytetarët futbolldashës të qytetit juglindor.